Om HQ Solutions

14 års erfarenhet

Jag som driver HQ Solutions heter Mikael Hallonqvist. Med mina 16 år i branschen har jag hunnit bygga upp en hel del erfarenhet av varierande elinstallationer. Tyngdpunkten har hittills legat på nyinstallation i villor. Jag har jobbat med våra största hustillverkare, som bland annat Eksjöhus, A-Hus, Trivselhus och Rörvikshus. HQ Solutions hette tidigare J:AB el.

Stort teknikintresse

Det sker hela tiden en spännande utveckling av tekniska lösningar som förbättrar och förenklar vår vardag. Med mitt teknikintresse håller jag mig uppdaterad om nya produkter, och jag diskuterar gärna detta med dig som är intresserad av moderna installationer för ditt hem eller din arbetsplats.

Kvalitet ger trygghet

Det är inte bara själva installationsarbetet som ska utföras professionellt och säkert. Produkterna som monteras hos dig måste också vara godkända och av bra kvalitet. Därför använder jag enbart material som levereras genom de största grossisterna, vilket garanterar installationer av säkra produkter med lång hållbarhet.


Läs mer om de tjänster HQ Solutions erbjuder

Är du intresserad av en vanlig elinstallation?

Nyfiken på Smarta hem / KNX?

Behöver du en ljudinstallation?


    Vill du ha en kostnadsfri offert på ett jobb?

    Kontakta mig så kommer jag och tittar på det du vill ha utfört.

 

 


Behörig elinstallatör

Som professionell yrkesutövare har jag självklart behörighet att utföra elinstallationer. Kolla gärna upp mig! Genom Elsäkerhetsverkets tjänst ”Kolla elföretaget” kan vem som helst ta reda på om en installatör är behörig eller inte.

Gör så här: Klicka på Elsäkerhetsverkets logotyp för att komma till deras webbplats. Där anger du organisationsnummer 556645-6157 (Hallonqvist Solutions) och får fram all information om min behörighet.

Elsakerhetsverket

Annons